Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2416 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Nie ma to jak 440 NOK/time w sobote i tak 6 godzin dzieki pieknemu restanse liste (Wiem wiem podstawka h-owa 220 NOK/t ale jakos podstawke to na pensje miesieczna przeliczaja z automatu dziwnie (za zwykle nadgodziny w zwykly dzien 330 NOK/t i mozna w tygodniu tylko 12,5 takich godzin nabic (arbeidsmiljøloven) reszta tylko jako flexi tid na MAX 24 dni wolnego z flex tid poza ferie). I to wszystko ze znajomoscia norweskiego jak norweg i po norweskich 5 letnich studiach (dobrze ze w Finnmarku panstwo placi studielån w 10 lat cala splaca sami).

Ale pomijajac rozwazania nad zajebistoscia lub h-owoscia pensji, to zapraszam na prawdziwy koniec swiata: Vadsø. A nie tam jakies Tromsø. Na co wam w miejsce zapomniane przez Boga skoro mozecie przyjechac do miejsca zapomnianego rowniez przez diabla

Podobno tu 7miu polakow jest ale tylko podobno bo nikt pic niechce wiec pijacych do Vadsø zapraszam bo mi sie nudzi haha. W Alcie jest chyba wielu polakow bo juz chyba w ciagu miesiaca wbijalem 5te inntektsopplysninger for sykepenger dla jakiegos polaka. A z jednym nawet gadalem w kompetansekø tez z Alty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
ogladalem na necie filmy z vadso zima ladna wypizduwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Jak bedzie zima to bede sie martwil Mieszkanie za to mozna jak sie dostanie od byggforvaltning za niezla sume wynajac (5000 NOK + prad&internet) za 75 m2 + balkon z widokiem na Varangerfjorden i gory po stronie Kirkenes. W tym lazienka, 2 pokoje, korytarz, duza stua z kuchnia w jednym. Do tego prad subsydiowany bez MVA i polowa toppskatt oraz finnmarksfradrag.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
jmperator1988 a gatkow podgrzewanych nie daja ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Nie daja bo nieprzeszly norm bezpieczenstwa hahahah
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
PJo napisał:
Ej Gabrys ty tos jest uparty
Dalej nic nie wiesz

To oświeć Mnie uprzejmie ...
---
Obrażasz ludzi , bo mają normalne stawki , za legalną prace , na JEDNYM ETACIE / 170 - 190 Nok /.
A sam tyrasz jak "darmowy niewolnik" .
Jak Mnie wkurzysz , to zaraz wyświetlę stronę z twoją firmą i danymi gdzie kto mieszka i co reprezentuje w tej firmie .
---
Jest was tam dwóch Polaków , jeden jak Bryś w budzie , pilnuje firmy a drugi jak człowiek , mieszka samodzielnie poza Narvikiem ...
---
Chociaż Obaj jesteście siebie warci i ty i tamten , dostaliście moje dane i oboje walicie głupa /
A podobno takie pilne mieliście zapotrzebowane na pracowników ! .
---
A co do ciebie samego , to już dawno , opisałem sytuację z zaproszeniem na Kawę ...!!! .
BAŁEŚ SIĘ IŻ POZNAM PRAWDĘ ... O TEJ PSIEJ BUDZIE ...!? '
---
żałość !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Agnieszka R
(Agnes123)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Ponura_Panda napisał:
gabriel napisał:
A sam tyrasz jak "darmowy niewolnik" .
Jak Mnie wkurzysz , to zaraz wyświetlę stronę z twoją firmą i danymi gdzie kto mieszka i co reprezentuje w tej firmie .
---
Jest was tam dwóch Polaków , jeden jak Bryś w budzie , pilnuje firmy a drugi jak człowiek , mieszka samodzielnie poza Narvikiem ...
---
Chociaż Obaj jesteście siebie warci i ty i tamten , dostaliście moje dane i oboje walicie głupa /
A podobno takie pilne mieliście zapotrzebowane na pracowników ! .
---
A co do ciebie samego , to już dawno , opisałem sytuację z zaproszeniem na Kawę ...!!! .
BAŁEŚ SIĘ IŻ POZNAM PRAWDĘ ... O TEJ PSIEJ BUDZIE ...!? '
---
żałość !
...staram się zrozumieć i nie ptrafię, możliwe że to jakaś moja ułomność, ograniczona percepcja
...a możliwe, że ktoś tu jest zjebem totalnym i byłby chory bez swoich prywatnych wynurzeń w każdym temacie

Pando, niepodejrzewalem cie o truizmy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
kamil kluz
(kluz91)
Wiking
SZUKAMY PRACY
Dwóch mężczyzn w wieku 20 i 22 lat silnych zdrowych i ambitnych poszukuje pracy. Ze względu na młody wiek nie posiadamy zbyt wielkiego doświadczenia zawodowego. Mimo wszystko mieliśmy okazje pracować przy montażu drzwi przeciwpożarowych, w gastronomi i rolnictwie. Znamy język angielski na poziomie komunikatywnym, posiadamy prawo jazdy kat. B Bobrze znosimy trudne warunki pracy. Jesteśmy gotowi podjąć na budowie przy malowaniu i remoncie domów a także w rolnictwie, ogrodnictwie i lesie. Mieszkamy niedaleko Jessheim. Gotowi jesteśmy podjąć prace od zaraz zależy nam na czasie.
Chętnych do współpracy prosimy o kontakt pod adresem e-mail kamil_kluz@poczta.onet.pl i tel: 514-838-316
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
kluz91 napisał:
Ze względu na młody wiek nie posiadamy zbyt wielkiego doświadczenia zawodowego.
a wyksztalcenie jakies, zdobyliscie juz???

język angielski na poziomie komunikatywnym,
co to jest komunikatywna znajomosc jezyka??
XXI wiek, swiezo po szkole a Wy nawet angielskiego nie znacie??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok